ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ
(ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ)

Ця угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання у особисте життя та правом на самовираження.

Общая часть

ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG»), дбаючи про розвиток взаємовідносин з клієнтами та користувачами нашого веб-порталу, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч та непорозумінь підготувала цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом – « Політика конфіденційності», та умови користування веб-порталом http://ucg.in.ua, далі за текстом – «веб-портал».
Будь ласка, уважно прочитайте цю сторінку. інформація, викладена на ній, є важливою для Вас як для користувача веб-порталу та всіх його сервісів.
Просимо Вас звернути увагу, що, згідно з умовами Політики конфіденційності, при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності та умовами користування веб-порталом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності та умовами користування веб-порталом, Ви зобов’язані залишити цей веб-портал та утриматися від його відвідування у майбутньому.
Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати веб-портал, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності, або, якщо він не досяг установленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений у своїх правах згідно із законом, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.
Зберігання Ваших персональних даних проводитиметься ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG»), за адресою: м. Дніпро, вул. Маршала Малиновського 60.
Ця Політика конфіденційності діє з «21» серпня 2013 року і оновлюватиметься в міру необхідності та/або внаслідок змін чинного законодавства.

Обмеження згідно з Політикою конфіденційності

Відповідно до умов Політики конфіденційності при користуванні веб-порталом Ви повинні дотримуватися таких правил:
— не використовуйте веб-портал неправильно. Зокрема, не намагайтеся впливати чи втручатися у його роботу чи отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;
— використовуйте веб-портал лише відповідно до норм українського законодавства;
Якщо Ви порушуватимете цю Політику конфіденційності або, якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас у цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-порталу.
ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG») може будь-коли переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов’язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу, щоб переглянути поточну редакцію Політики конфіденційності.

Ваші права як суб’єкта персональних даних

Звертаємо увагу, що Ваші права як суб’єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:
Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних
1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними та непорушними.
2. Суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, що містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, що зберігаються;
5) пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти мотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з навмисним приховуванням, не наданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої у цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.»

Цілі збору Ваших персональних даних

Однією з цілей створення та функціонування нашого веб-порталу є інформування Вас про те, хто ми такі та чим займаємось. Ми збираємо та використовуємо персональні дані для кращого надання Вам необхідних послуг та інформації.
Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

  • відповідати на Ваші запитання та запити;
  • обробляти Ваші заявки на надання послуг з підбору персоналу, працевлаштування, проведення психологічного тестування, організації навчання та тренінгів;
  • регулювати чи іншим способом виконувати свої зобов’язання у зв’язку з будь-якою угодою, яку Ви уклали з нами;
  • запобігати та вирішувати проблеми, пов’язані з будь-якими послугами, які ми надаємо Вам;
  • створювати послуги, що відповідають Вашим потребам;
  • оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов’язані з вадами наданих Вам послуг.
  • для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані під час прямого маркетингу (у тому числі надавати інформацію про товари та послуги, які надалі можуть бути цікавими для Вас шляхом надсилання SMS та електронних повідомлень);

Окрім випадків, встановлених цією політикою конфіденційності, ми не будемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов’язані зробити це за законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайству чи іншому злочину), або якщо вважатимемо , що така дія необхідна для захисту та/або захисту наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів/клієнтів та інших осіб.
Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати вашу інформацію в будь-яких цілях, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше.

Безпека ваших персональних даних

Ми цінуємо вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Тому ми реалізували технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і відповідним чином оновлюватимемо ці заходи при появі нових технологій.

Використання вашої персональної інформації на інших сайтах

На наших сайтах можуть бути посилання на інші сайти або ви можете перейти на наш сайт за посиланням з іншого сайту. Як ви розумієте, ми не можемо відповідати за політики конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.
Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами та інформацією щодо конфіденційності, що надається у зв’язку з використанням стороннього сайту.
Ми рекомендуємо вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту, щоб краще зрозуміти свої права та обов’язки, особливо коли ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу. Якщо у вас є якісь сумніви чи питання, зв’яжіться з власником або оператором такого сайту.

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

Під час роботи порталу ми використовуємо файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш портал повторно, у цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності використання нашого порталу ми використовуємо функцію ремаркетингу. Під час роботи з цією функцією також використовуються файли cookie.
Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їхнє надсилання.
За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів та країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до та після порталу тощо. Тим не менш, жодна з цих дій не пов’язана з Вами особисто і вимірюється лише в сукупності.
Використання цієї інформації допомагає нам робити портал максимально зручним та корисним для Вас, підтримувати, захищати та розвивати сервіси нашого порталу.

Додаткова інформація та застереження

ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG») вживає заходів, щоб інформація на цьому порталі була достовірною. Проте ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація та дані є точними, об’єктивними та актуальними на момент перегляду.
Даний веб-портал загалом, та окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України «Про авторське право та суміжні права», Міжнародними нормативно-правовими актами , та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківок сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з порталу може бути здійснене лише з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.
Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного порталу для будь-якої публічної чи комерційної мети без письмового дозволу ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG»). Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог щодо власності на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на цей портал як джерело.
Ми не несемо відповідальності за будь-які прямі та непрямі збитки, понесені у зв’язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки та витрати, які понесені внаслідок укладання правової угоди, інформацію про об’єкт якої було розміщено на даному порталі.
Фактично використання Вами порталу відбувається на Ваш власний ризик.
У межах, які максимально дозволяє закон, ані ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG»), ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування порталу, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове ушкодження, які будь-коли наносилися, та які були викликані тим, що Ви мали доступ до цьому порталу, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень та втрат.
ФОП Удод Ю.В. (Компанія «UCG») в жодному разі не буде причетною до жодної зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання цього веб-порталу, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті, включаючи, без обмеження, будь-які втрати доходів , гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко поінформовані про можливість таких збитків.
При роботі з веб-порталом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-портал, ні на його зміст, ні на будь-які елементи брендингу або логотипи нашого веб-порталу.

Працюючи з порталом Ви підтверджуєте:

  • Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-порталом, а також з передачею та обробкою моїх даних.
  • Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.
Меню